Mcm giorno hordoz

Amikor egy időben, az 1980-as években MCM volt, mint egy dolog. Or at least that’s what I gather – I was still using diapers for much of that time period. Úgy tűnt, hogy szeretik a logóval borított anyagzacskókat, amelyek olyan kétségtelenül felismerhetők voltak, hogy végül gyorsan keltették, amikor a stílusból kimentek.

Well, MCM is back with a new look, as well as it has nothing to make with their 80s logo’d messes. Együtt dolgoznak az új tervezőkkel, hogy frissítsenek képüket, valamint az MCM Giornio Tote, amelyet Marc Jacobs Alum, valamint a Gryson tulajdonos boldogsága Gryson, a modernitás.

Miután meglátta ezt a táskát, semmilyen módon nem meglepte, hogy Grysonnak volt a keze, hogy megteremtse. Számos pontos azonos aspektusokkal rendelkezik, amelyeket aláírási vonala – vastag bőr, praktikus zsebek, átváltható hevederek. Ez azonban még mindig van egy kis slouch, valamint a hardver nem túlterhel. Lényegében úgy tűnik, mintha hagyományos Gryson nekem.

And that’s not a poor thing – she styles bags that a great deal of different women can integrate into their lives in sensible as well as beneficial ways. Azt akarom, hogy egy kicsit sokkal több karaktert kaptam hozzá, de teljesen a “biztonságos” zsákválasztáshoz rendelkezésre áll, és ez úgy tűnik, mintha jól alakulna. Ha az anyagok olyan nagyok, mint személyesen, ahogy online néznek, nem hibáztatnék semmilyen személyt, hogy hozzáadnám a gyűjteményéhez. Szerezd meg a SAKS-t 1495 dollárért.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko