A Louis Vuitton első kollekciója Virgil Abloh tervező alatt nyilvánvalóan holographikus táskákat

fog tartalmazni, amint azt bejelentettük, amikor bejelentették. Holnap, június 21-én, a párizsi férfi divathéten, 2019. tavaszán debütált. Abloh divatos név volt, jóval azelőtt, hogy kinevezték a Vuittoni pozícióba, mert az utcai ruházati ötletek trendje tökéletes keveréke volt a designer divatban, és az iparban számos az iparban Kíváncsi, hogy pontosan megnézzük, hogy ezek a tendenciák hogyan fognak összeilleszkedni egy olyan történelmi házban, mint a Vuitton. Ma korábban Louis Vuitton bepillantott nekünk a közösségi médiában.

A szóban forgó fotó olyan forma, amely bárki számára ismerősnek tűnik, aki szereti a táskákat – ez a Louis Vuitton régóta duffele, a tartás -, de a gyártás teljesen új. A felület mindkét dombornyomott monogramban, például az LV Vernis szabadalmi bőrében, valamint a színváltó irizáló olajcsúszásban készül. Sok érdekes számomra azonban az, hogy a táska áttetszőnek tűnik, ami azt sugallja, hogy Abloh olyan fegyverekben megy, amelyek lángoló LV -t átalakítanak a képében. A táskát átlátszó műanyag láncszíjal készítik el, és azt hiszem, hogy a lánc használata szintén első lenne a tartáshoz.

Nézze meg az alábbi teljes képet, és nézd meg vissza hétfőn, hogy megnézhessék áttekintésünket és még sok más képünket a gyűjtemény debütálása után.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko