A Valentino Rouch rojtos bőrhobo

nők és uraim, érdemes ellenőrizni, hogy nincsenek Valentino fanatikusok az űrben, amikor ezt a táskát nézzük, mivel őszintén szólva, ez túl is fél.

Az emberekkel kapcsolatos véleményemhez hasonlóan szeretek felfedezni a nagyot a kézitáskákban. Még akkor is, ha egy adott táska elmulasztotta a jelölést, a legszebb, hogy rámutatjak a pozitív tulajdonságokra, miközben megjegyzést fűznek, és szem előtt tartom a hibákat. Rendkívül kevés pozitívnak kell lennie, hogy rámutassam ezzel a Valentino alkotással. De mint olyan sok szegény táska, amelyek jóak lehetnek, ennek is volt lehetősége; Bármely típusú potenciális eset azonban teljesen elveszett, és elfelejtette a rettenetes fodrokat. Látni fogja, miről beszélek az ugrás után, de ne feledje, figyelmeztettem!

Tehát itt van, a Valentino Rouch rojtos bőr hobo. Olyan zihál, mint én, vagy szereted? A vicces dolog az, hogy a minap is elkezdtem komponálni ezt a táskát, és ma is kitöltöm – valamint a most felajánlottak. Tehát, amint valószínűleg megjósolhatja, alapvetően szótlan vagyok. Nem értem pontosan, hogyan lehet ezt a táskát felajánlani. Most azonban a táskára.

A mögöttes tervezőknek nemcsak a legjobb szándékaik voltak, ugyanakkor a látás területén is. Ha úgy néz ki, hogy átadta a fodrokat, amit felismerek, nehéz megtenni, akkor felfedez egy igazán fantasztikus táskát. Az ezüst lézerrel vágott rács valóban emlékeztet a Burberry Prorsum közepes Osprey bőrre, amelyet még mindig szeretek. A lézerrel vágott rozsdamentés olyan funkció, amelyet nagyon csodálok. Nehéz azonban értékelni, mikor csak észreveheti a nagy fodrokat. Egyáltalán nem látom a funkciót – nem a funkciót és a divatot. Ezt a táskát fekete szatén bélelték, amelyet nagyra értékelem. De sajnos a fodrok annyira károkat okoztak, hogy nem tudom valóban el is hinni, hogy felbecsüljük a táska többi részét. Ha nem ért egyet, keresztezi az ujjait, és esetleg a Net-A-Porter újratelepít, 2880 dollárral.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko