Lockheart Gurly Q Rihanna Hobo

Bárcsak sokkal több Lockheart táska lenne elérhető a kiskereskedelmi üzletekben. Már jó ideje gondolkodtam erre, de még az utóbbi időben még sokkal többet. Visszatértem otthon a családba, és ahol felállítottam az „irodámat”, minden alkalommal, amikor felpillantok, látom, hogy anyám gyönyörű Lockheart Candice Hobo -ját. Mondanom sem kell, hogy a fejemben van Lockheart.

Tehát ma nem csak egy lockheart -táskával találkoztam, hanem aktívan kerestem egyet. Sokkal inkább, mint nem, amikor egy adott designer táskát keresek, találok valamit, amit szeretek. És itt megyünk újra.

A szokásos módon Lockheart arra készteti, hogy egy másik táskájukon átéljek. A finom részletek és a lockheart együtt járnak. A Lockheart Gurly Q Rihanna Hobo hihetetlen táska, gyönyörű részletekkel. A virágminta, a hurkok, a díszítések és az egyetlen fonott heveder mind egymástól játszanak. Bizonyos esetekben nem tudom kitalálni, hogy oly sokféle darab ilyen tökéletesen összejön, de rájöttem, hogy nem kell kérdeznem. Ez a táska eszpresszóban, égett narancssárga és semleges (a képen itt) bőrben érkezik. Szeretem az aranyos kis pillanatnyi zsebet a táska hátulján – ideális az ajakfényemhez! Összességében van még egy hihetetlen táska, amely még többet vágyik. Vásároljon a Nordstromon keresztül 525 dollárért.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko