A heti híresség -táskák válogatásai között szerepelnek a költők és a jogdíjak, a szokásos színésznők és a valóságsztárok mellett

Hello New York City -ből, ahol a dolgok egy hónap alatt a negyedik nor’easter után visszatérnek a normál állapotba, és a nap van Végül ragyog. Ma jönünk hozzád, hogy elhozzuk Önt az egyik kétszer hetente megvizsgálva, hogy mi az olasz hírességei ezen a héten, mind táska, mind nyilvános megjelenés szempontjából, mivel a táskák látásához szükségük van a nyilvánosságra. Ezen a héten van egy pár hírességünk olyan kategóriában, amelyeket nem fogunk gyakran szerepelni, ami mindig boldoggá tesz minket – a változat az élő fűszere, és végül is valóban érdekel mindenki kézitáskája. Nézze meg mindet az alábbiakban.

Bethenny Frankel
Először: a New York -i Bethenny Frankel valódi háziasszonya, aki a Céline Sangle vödörzsákját egy New York -i kirándulásra viszi. Véleményünk szerint ez egy tömegesen alulértékelt Céline stílus. Vásároljon Céline táskákat a Vestiaire Collective segítségével

Cleo Wade
Ezután Cleo Wade költő, akit az évezredes Oprah -nak hívtak. Itt van az AOL Build sorozatán, egy Prada etikett táskával. Vásárolja meg a Prada etikett táskát a Farfetch.com webhelyen (2 390 USD)

Hilary Swank
A késői show -ba való megjelenésbe kerül Stephen Colbert -rel: Hilary Swank és Gabriela Hearst Nina táska.

Karlie Kloss
New York-nak volt némi csúnya időjárása ezen a héten, de Karlie Kloss modell még mindig kiszállt, és az edzőterembe ütközött az off-fehér vászonos táskával. Végül is ez a munkája. Vásároljon off-fehér táskákat a net-a-porter segítségével

Kate Bosworth
Kate Bosworth másfajta kötelezettségei voltak: egy Kate Spade rendezvényre indult, amely a márka Thompson Street Sam Tote -ját szállította. Vásárolja meg a Kate Spade Thompson Street Sam Tote -t ​​Kate Spade -en keresztül (298 USD)

Nicky Hilton
Ezen a héten második alkalommal elkaptuk Nicky Hilton vásárlását LA -ban új Valentino Rockstud Spikes táskájával. Vásárolja meg a Valentino Rockstud Spikes táskát a Bergdorf Goodmanon keresztül (2 795 USD)

Jordánia Rania királynője
Hollandiában Rania királynő egy Fendi Peekaboo táskát hordott a Python -túra múzeumában, Maxima holland királynővel. Vásárolja meg a Fendi Python Peekaboo -t a Fendi -en keresztül (5400 dollár)

Selma Blair
Több hétköznapi környezetben Selma Blair egy Linjer tulipán táskát szállított, hogy sétáljon fiával és kutyájával LA -ban. Vásárolja meg a Linjer Tulip táskát a Linjer -en keresztül (425 USD)

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko