Lanvin Amalia Cabas Metallic Carry

Most, hogy ma láttunk egy példát a fémesnek, hogy nagyon tévedtek, bár nagyszerű lehet, hogy néhány kelléket biztosítok egy olyan márkának, amely úgy kezelt, hogy oly ideális legyen – Lanvin.

Nem szeretem a márka összes kézitáskáját, bár lehetőséget adott arra, hogy személyesen láthassák őket, az anyagok magas színvonalát, valamint a részletek iránti érdeklődést. Még nem láttam még a Lanvin Amalia Cabas Metallic Carry -t, de láttam a matt bőr változatot, valamint a bőr finom, csillogó hatásait csak jobban tetszik.

Mivel a finom fémek ugyanolyan tipikusak, mint a finom szívrohamok, nagyszerű látni, hogy Lanvin jelentős mennyiségű visszatartást alkalmazott a felület felszínének kiválasztásakor. Ha nem lett volna, akkor a táska nagy méretétől kezdve teljesen látható lett volna; Ahogy van, ez kedves és semleges is, csak az ideális csillogás. A Lanvin táskáit szintén megértik, hogy elviselhetetlenül lágyak, tehát ha lehetősége van, akkor határozottan azt javaslom, hogy szerelje le ezeket a szépségeket. Vegye ki a Net-A-Porter-et 1795 dollárért.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko